32" eFun Table

Таблет Масичка

 

Групното учење прави часот да се одвива интерактивно и да се изградат вештини на креативност и комуникација за децата. eFun масата е моќна алатка за учење преку мала група-соработка. Multi-Touch, поддржува до четири корисници истовремено. 32 "LED екран чувствителен на допир, идеална големина на екран за деца да соработуваат.