Давка

 
 
 
 
 
 
You are here:: Физичко МАСА ЗА ПИНГ ПОНГ
 
 

МАСА ЗА ПИНГ ПОНГ

Е-пошта Печати PDF

СТАНДАРДНА СО МЕТАЛНИ НОГАРКИ И ТРКАЛЦА СКЛОПУВАЧКА

СО ДЕБЕЛИНА НА ПЛОТНА ОД 20 мм

ДИМЕНЗИЈА 2740х1525х760 мм