Мимио

Интерактивен уредСо интерактивениот систем MimioTeach ™ вие можете да:
Монтирате на вашата таблата преку магнет, и може лесно да менува во различни училници. Интерактивни лекции со вклучен MimioStudio софтвер. Уживате во сите алатки, што треба да се поттикне активно учење. Да ги исполни барањата на вашето училиште за буџетот. Се вклопува удобно во рацете на сите големини. Ви овозможува да ги контролирате информациите на вашиот компјутер од таблата, без користење на кабли.